OPPSKRIFT
Grunnoppskrift vanlige vafler
Smelt smøret i en kasserolle og la den avkøle seg litt før den blandes i blandingen av det tørre.
tilsett vannet litt og litt om gangen og visp godt, slik at du får et klumpfritt røre.
Denne oppskriften er en helt vanlig grunnoppskrift som kan endres i det uendelige, kan tilesettes ost, frukt, sjokolade, vaniljeessens, mandler og andre nøtter. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Vanlige vafler kan serveres med vispet krem, rømme, brunost eller friske bær.
OPPSKRIFT
Glutenfrie vafler
Pisk egg og sukker, bland deretter i resten av ingrediensene.
Pass på at vaffeljernet er rent og ikke inneholder rester av glutenholdig vaffelrøre.
OPPSKRIFT
Belgiske Vafler
Bland ingrediensene sammen i en bolle og visp godt slik at røren blir uten klumper.
La røren svelle i minimum 30 minutter før du steker vaflene i et ferdig oppvarmet belgisk vaffeljern fra Åviken.
Serveres helst varme med smeltet mørk sjokolade og vispet krem.
OPPSKRIFT
Grunnoppskrift krumkake
Visp eggene og sukkeret til eggedosis. Smelt Melange margarin og ha dette vekselvis med vannet og melet. Stek tynne kaker i Åvikens krumkakejern, rull kakene over en krumkakepinne mens de fortsatt er varme. Har du ikke krumkakepinne kan de også rulles for hånd.
OPPSKRIFT
Grunnoppskrift Goro Hverdagsgoro
Visp eggene og sukkeret til eggedosis.Smør og det tørre smuldres sammen. Alt blandes godt slik at ingrediensene binder seg godt sammen.
Sett deigen kaldt natten over.